Luxe laminaat Zwolle

LAMINAAT UIT HET LUXE SEGMENT NABIJ ZWOLLE

Bent u op zoek naar luxe laminaat in Zwolle? Op 13,5 kilometer vanaf Zwolle bevindt zich onze vestiging. Naast het veelzijdige aanbod van zowel parketvloeren als tapijt bieden wij ook luxe laminaatvloeren aan. Als dealer van alle merken en producten regelen wij alles voor u van A tot Z. Zo heeft u met maar één aanspreekpunt te maken. Net zo makkelijk. Wij nemen graag alle vragen bij u weg door u een kijkje in onze showroom te laten geven. Kom gerust eens langs bij Kawi Woondecoratie in Hasselt. 

LUXE LAMINAAT POPULAIR RONDOM ZWOLLE

Uit de historie van de omgeving van Zwolle blijkt dat luxe laminaat, maar ook normaal laminaat in de laatste paar jaren steeds populairder wordt. Gezien het verschil van laminaat in 1977 en nu in de jaren ‘00 heeft de vloersoort een grote sprong gemaakt in de professionaliteit. Laminaat bestaat op dit moment uit vier basislagen, namelijk:

  1. De toplaag voor de hitte- en slijtbestendigheid;
  2. De dessinlaag, het houtpatroon;
  3. De HDF laag, de houtvezels;
  4. De dragerlaag voor de stabiliteit en het beschermen van vocht van onderaf.

Ook zijn er nog vele andere details in de dikte, randen en de structuur waardoor de keuze voor laminaat enorm uitgebreid is.

Laminaat Zwolle

LUXE LAMINAAT KOPEN REGIO ZWOLLE

Woont u in de regio Zwolle en wilt u luxe laminaat in uw huis? Wij komen graag langs om een gratis advies op maat te geven voor uw vloer. Dit doen wij vrijblijvend voor zowel particulieren als bedrijven. U zit dus nergens aan vast. Bij ons zijn service en een vriendelijk advies nog de gewoonste zaak van de wereld. Dus bent u op zoek naar een specialist in luxe laminaat? Maak dan telefonisch een afspraak via 038 – 47 739 52, stuur een e-mail naar info@kawiwoondecoratie.nl of kom langs in onze showroom: Hoogstraat 27, Hasselt.