Tapijt laten leggen Zwolle

Laat professioneel uw tapijt leggen nabij zwolle

 

Op zoek naar het professioneel laten leggen van tapijt te Zwolle? Dit kan uiteraard bij Kawi Woondecoratie. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor het soort, doen wij het meetwerk en leggen het tapijt aan. U hoeft enkel te betalen voor de vloerbedekking zelf. Het meetwerk en het leggen is de service die wij u bieden. Ook kunt u voor een vrijblijvend advies bij ons terecht. U bent van harte welkom in onze sfeervolle winkel te Hasselt, zo’n 13 kilometer vanaf hartje Zwolle. Onze enthousiaste en vakkundige werknemers staan u graag te woord voor meer informatie. 

WAAROM TAPIJT LATEN LEGGEN NABIJ ZWOLLE?

Is het laten leggen van tapijt een goede investering? Dit is de grote vraag en het antwoord daarop is dat de aanschaf van dit soort vloerbedekking zeker een slimme keuze is. Het is namelijk geluidsdempend en houdt de warmte vast waardoor je energie bespaart. Naast de warmte en sfeer is een andere gunstige eigenschap dat de vloerbedekking goed voor de spieren en gewrichten is. Het dempt namelijk de klappen die onze spieren en gewrichten op moeten vangen bij iedere loopbeweging. Niet alleen een slimme keuze, maar ook een bewuste.

Tapijn laten leggen Zwolle

TAPIJT LATEN LEGGEN RONDOM ZWOLLE

In Hasselt bevindt zich de specialist in het leggen van tapijten. Wij van Kawi Woondecoratie zijn vakkundig en leggen met liefde voor het vak de tapijt in uw woning of bedrijfspand. Ons assortiment bevat tapijten van de merken Desso, Parade, Bonaparte, BeWe en Ambiant. Er is ruim voldoende keus in laagpolige en hoogpolige vloerkleden, oftewel dikke of dunne kleden. Voor meer informatie en een vrijblijvend advies, bezoek onze showroom of maak een afspraak met ons.