Houten vloer kopen Zwolle

KOPEN VAN EEN HOUTEN VLOER NABIJ ZWOLLE?

Wilt u een houten vloer kopen en bent u woonachtig nabij Zwolle? Kawi Woondecoratie is dé specialist in het aanleggen van uw parketvloer. Wij bieden u een compleet pakket van A tot Z. Van een grondig advies tot een op maat gemaakte en gelegde vloer. Dit regelen wij voor u. Echter stopt onze service niet bij het opleveren. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Als echte vaklieden pakken wij iedere klus professioneel aan en maken we gebruik van de beste technieken. Maak nu vrijblijvend en gratis een afspraak via 038 – 47 739 52. 

HOUTEN VLOER KOPEN ZWOLLE IS EEN ECHTE AANWINST

Het kopen van een houten vloer nabij Zwolle is een aanwinst voor uw woning. Het maakt de woning echt af door de authenticiteit en het hoge sfeergehalte die het met zich meebrengt. Een houten vloer is uniek doordat iedere vloer zich op zijn eigen manier vormt. Daarnaast vergt de aanschaf van de vloer weinig onderhoud en heeft het een lange levensduur. Zo gaat een houten vloer wel 25 tot 30 jaar mee. Zeker een investering waard. Een ander argument voor deze goede aankoop is de isolerende werking van de vloer. Zo vermindert u uw stookkosten en houdt u de kou buiten de deur.

Houten vloer Zwolle

HOUTEN VLOER KOPEN EN ONDERHOUDEN ZWOLLE

Niet alleen voor het kopen van een houten vloer, maar ook voor het onderhoud zijn wij dé specialist. We maken gebruik van moderne machines waarbij uw vloer na behandeling er weer als nieuw uitziet. Wij zijn C.B.W.-gecertificeerd, wat inhoudt dat u als klant zich geen zorgen hoeft te maken over een onveilige betaling, onpartijdige klachtafhandeling of de garantieregeling. Kies veilig en maak een afspraak! Bel 038 – 47 739 52, stuur een e-mail naar info@kawiwoondecoratie.nl of kom eens langs bij onze showroom aan de Hoogstraat 27 in Hasselt.