Vloeronderhoud Zwolle

VLOERONDERHOUD ZWOLLE

Is uw vloer nodig aan onderhoud toe? Dan bent u bij Kawi Woondecoratie in Hasselt nabij Zwolle aan het juiste adres. Het onderhoud is een erg belangrijk aspect voor uw vloer. Door uw parketvloer, PVC-vloer, laminaat of kurk goed te onderhouden, houdt u langer plezier van uw vloer en kunt u de levensduur zelfs verlengen. Bent u krap bij kas? Dan adviseren wij alsnog het onderhoud niet te lang uit te stellen. Het hoeft namelijk niet veel geld te kosten en toch uw woonplezier bevorderen. Voor deze vakkundige behandeling kunt u uiteraard bij ons terecht. Als u vragen heeft, schroom niet deze te stellen. Geen vraag is te gek. 

OnderhoudsproDUCTEN VLOER REGIO zWOLLE

Wij bieden onderhoudsproducten om uw vloer te onderhouden in de regio Zwolle. Het gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’ is bij PVC- en parketvloeren zeker van belang. Met de juiste vloerafwerkingsproducten voorkomt u namelijk beschadiging als vochtplekken aan uw vloer. Kies dus voor de juiste aanpak om u vloer langer mooi te houden. U kunt zelf ook al de beschadiging van uw vloer tegen gaan door voorzorgsmaatregelen te nemen door bijvoorbeeld vloermatten aan te schaffen voor in uw huis. Ook voor laminaat, kurk, vinyl en tapijtvloeren zijn alle benodigde onderhoudsproducten bij ons op vooraad. Het aanbrengen van vloer of kleurolie op uw vloer is ook één van onze diensten.

Vloeronderhoud Zwolle

ONDERHOUDEN VAN UW VLOER NABIJ ZWOLLE

U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met het oliën of het aanbrengen van onderhoudsolie op uw houten vloer. Hiervoor bieden wij u naast de onderhoudsproducten, de huur van een poetsmachine aan. Zo kunt u zelf uw tijd inplannen en kosten besparen. Gaat u echter voor een professionele aanpak, maak dan gebruik van onze vakmanschap. Voor eventuele vragen of het aanvragen van een offerte kunt u een e-mail sturen naar info@kawiwoondecoratie.nl of bellen naar 038 – 47 739 52