PVC Vloeren

Ons assortiment

Genieten van een vloer met een prachtige natuurlijke uitstraling, maar zonder al het bijbehorende onderhoud? Kies dan ook voor één van onze PVC vloeren! Daarmee wekt u de suggestie van een massief houten vloer, maar dan heeft u er wel eentje die u eenvoudig schoon kunt houden en die daarmee tientallen jaren mooi blijft. Bovendien bespaart u met onze PVC vloeren flink op de kosten voor uw nieuwe vloer ten opzichte van een echte houten vloer. 

Waarom kiezen voor PVC vloeren? 

PVC vloeren zijn heel veelzijdig. Deze vloeren zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Denk daarbij aan houtlook of betonlook, maar ook aan PVC tegels. Dat is al een van de vele voordelen van PVC vloeren. Maar het heeft nog veel meer goede eigenschappen, namelijk: 

  • PVC vloeren zijn makkelijk in onderhoud en kunnen goed tegen vocht.
  • Deze vloeren zijn duurzaam en gaan lang mee.
  • Het werkt geluidsdempend 
  • PVC vloeren zijn slijtvast.
  • Het is goedkoper dan een echte houten vloer en bijna niet meer te onderscheiden hiervan.

Een goede keuze om toe te passen in uw woning als u lang van uw vloer wilt genieten. 

Geschikt voor vloerverwarming

Tegenwoordig passen we bijna standaard vloerverwarming toe in onze nieuwbouw woningen. PVC vloeren zijn uitermate geschikt om hierbij toe te passen, omdat PVC de warmte goed geleid. Zo heeft u een behagelijke warmte in uw woning. Dus als u een vloer zoekt voor een nieuwbouw woning, dan is PVC de goede keuze. 

Koop PVC vloeren bij Kawi Woondecoratie

We hebben een ruim assortiment aan PVC vloeren. Gegarandeerd dat u bij ons slaagt voor een mooie vloer. Kom dus gauw eens langs in onze showroom aan de Hoogstraat 27 in Hasselt en bewonder ons PVC met eigen ogen! Wij beschikken over meer dan 200 showvoorbeelden en onze medewerkers adviseren u graag. Wilt u eerst meer informatie? U kunt altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 038 – 477 3952 of stuur een mail naar info@kawiwoondecoratie.nl. We beantwoorden graag al uw vragen over onze producten en diensten.