Eiken vloer Zwolle

EEN EIKEN VLOER AANSCHAFFEN IN DE OMGEVING ZWOLLE

Bent u op zoek naar een eiken vloer in Zwolle? Kawi Woondecoratie heeft in Hasselt, op vijftien minuten van Zwolle, de mooiste vloeren voor in uw woning. De vloeren in ons assortiment zijn gemaakt van het beste hout. Daarnaast is de stijvolle uitstraling van een eiken vloer van toegevoegde waarde voor uw huis. Zeker een aankoop om over na te denken. Voor uitleg over de verschillende soorten en maten geven wij u graag uitleg in onze showroom in Hasselt, nabij Zwolle. Kom langs en laat u adviseren! 

VLOEREN VAN EIKENHOUT TE ZWOLLE

In Hasselt bevindt zich dé eiken vloerenspecialist van de regio Zwolle. Met onze ervaring en expertise bieden wij u alle informatie en uitleg. Het advies voor uw eiken vloer is echter vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Een interessant weetje over een eiken vloer is dat het nog drie andere benamingen heeft. Namelijk de benamingen:eiken parket, eiken planken en het worden ook wel eiken vloerdelen genoemd. Ook de keuze voor een eikenhoutenvloer is divers. Er is een grote diversiteit aan verschillende soorten en kleuren.

Eiken vloer Zwolle

SPECIALIST EIKEN VLOEREN NABIJ ZWOLLE

Wij bij Kawi Woondecoratie zijn specialist op het gebied van eiken vloeren. Er is altijd wel een eiken vloer die bij u en uw interieur past. Naast het geven van een gepast advies zijn wij ook gespecialiseerd in het leggen en onderhouden van eiken vloeren. Voor een lange levensduur is het belangrijk uw vloer te laten leggen door vaklieden. Ook is het aan te raden dat u liefdevol met de vloer omgaat. Al kunt u bij beschadiging, uw vloer eenvoudig door ons laten schuren. Ook het lakken of oliën van uw vloer is één van onze diensten. Zo ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Wilt u ook een nieuwe vloer voor een zachte prijs? Neem contact op via de onderstaande contactgegevens.

Telefoon: 038 – 47 739 52
E-mail: info@kawiwoondecoratie.nl