Parket schuren Zwolle

PARKET SCHUREN IN DE NABIJHEID VAN ZWOLLE

Parket schuren nabij Zwolle is de specialisatie van Kawi woondecoratie. Wij zijn een van oorsprong ambachtelijk bedrijf en gevestigd in Hasselt, 15 minuten ten Noorden van Zwolle. Als echte vaklieden gaan wij geen uitdaging uit de weg en schuren wij met liefde voor het vak uw parket. Het laten schuren van pakket is de oplossing in plaats van het vervangen van uw beschadigde vloer. Want als u uw bestaande vloer op de juiste wijze laat schuren, ziet de vloer er weer uit als nieuw. Na het schuren van uw parketvloer vergt het zeer weinig onderhoud. Indien u uw vloer langer mooi wilt houden, dan kunt u gebruik maken van onze speciale reinigingsmiddelen. Kom gerust eens langs bij onze showroom en bekijk de mogelijkheden.Zie ook: Parketvloeren Zwolle en PVC vloeren Zwolle

WAAROM PARKET SCHUREN?

Als u heel erg gehecht bent aan uw houten parketvloer, maar deze er niet meer uit ziet, dan is dat natuurlijk erg zonde. U kunt er voor kiezen een gehele nieuwe vloer aan te laten leggen, maar u kunt ook uw parket laten schuren. Wij adviseren om professionele hulp op te roepen voor het schuren van uw parket. Bij Kawi Woondecoratie in de buurt van Zwolle schuren we met de meest moderne schuurmachines waarbij uw vloer onbeschadigd blijft. Zo bespaart u veel moeite. Na onze werkzaamheden die doorgaans een dag in beslag nemen heeft u weer een gehele nieuwe frisse vloer.

KOSTELOOS ADVIES PARKET SCHUREN IN ZWOLLE

Om u van een mooi parket te voorzien komen we eerst graag kostenloos en vrijblijvend bij u langs in Zwolle. Bij deze afspraak geven wij u de juiste voorlichting betreft de diverse afwerkmogelijkheden voor het schuren van parket. Wij bieden u onze expertise en ervaringen en geven u vrijblijvend advies voor uw parketvloer. We vinden het belangrijk om samen met u tot een renovatieplan te komen om vervelende verassingen achteraf te voorkomen. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen, stuur dan een e-mail naar info@kawiwoondecoratie.nl of bel 038 – 47 739 52.