Parket schuren Zwolle

PARKET SCHUREN IN DE NABIJHEID VAN ZWOLLE

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw parket te laten schuren in Zwolle? Kawi woondecoratie is gespecialiseerd in het onderhouden van houten vloeren. Voor ons is het de uitdaging om van uw dof geworden vloer weer een vloer te maken die oogt als nieuw en bovendien zo min mogelijk onderhoud behoeft. Belt of mailt u ons daarom gerust voor een vrijblijvende afspraak. Dan komen we bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wie komen u hierbij helpen?

Kawi Woondecoratie uit Hasselt is een bedrijf waar nog steeds echte ambachtsmensen werken met liefde voor het vak. Zo beschikken wij over drie medewerkers die zijn opgeleid door het Gildevaart Instituut voor vakopleidingen. Hierdoor mogen wij ons CBW-erkend noemen. Nodigt u ons uit om uw parket te komen schuren in Zwolle? Dan komen we eerst bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Bij ons staat transparantie voorop. U zult nooit achteraf voor vervelende verrassingen komen te staan. Dat is niet wat wij zelf zouden willen en willen we dus ook niet voor onze klanten.

Parket schuren Zwolle

Waarom parket schuren in Zwolle uitbesteden?

Mogelijk overweegt u uw parketvloer in Zwolle zelf te schuren. U zult zich echter verkijken op de tijd en moeite die hierin gaat zitten. Zeker wanneer u hier geen ervaring mee heeft. De kans op beschadigingen is dan vrij groot. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door het verkeerd afstellen van de schuurmachine. Door dit soort fouten lopen de kosten al snel op en doet u er verstandiger aan om uw parket in Zwolle te laten schuren door de specialisten van Kawi Woondecoratie.

Bovendien is de kans groot dat u de benodigde apparatuur en hulpmiddelen voor het schuren van een parketvloer niet in huis heeft. Deze zult u dan moeten huren, lenen of aanschaffen. Denk hierbij aan de schuurmachine zelf, het schuurpapier en schuurlinnen. Daarnaast heeft u bijvoorbeeld een speciale bouwstofzuiger nodig, die het vele stof en vuil kan opzuigen. Laat u uw parket schuren in Zwolle door een daarin gespecialiseerde partij? Dan hoeft u met dit soort zaken geen rekening te houden. En bovenal heeft u de garantie dat de klus perfect wordt uitgevoerd!

Laat ook uw parket schuren in Zwolle door Kawi woondecoratie

Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten? Neem dan gauw contact op via het contactformulier, per e-mail via info@kawiwoondecoratie.nl of telefonisch via 038 – 47 739 52. Dan komen onze vakmannen binnenkort ook uw parket schuren in Zwolle!