PVC vloeren Zwolle

Aanbieder pvc vloeren nabij zwolle

Bent u op zoek naar PVC vloeren nabij Zwolle? Met een PVC vloer haalt u een kunststof vloer in huis, maar met de uitstraling van hout en natuursteen. Dé oplossing voor een prachtige vloer met een kleiner budget. Wij bij Kawi Woondecoratie kennen het belang van goede informatie. Wij lichten u graag in door gratis en vrijblijvend een advies op maat te bieden. Bel ons gerust eens op voor een afspraak bij u thuis. Komt u liever langs in onze showroom? Dan kan dat natuurlijk ook! Zie hiervoor de onderstaande adresgegevens. 

VOORDELEN PVC VLOEREN ZWOLLE

Onze PVC Vloeren nabij Zwolle zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Een echte aanwinst voor uw huis dus. PVC vloeren worden ook wel vinyl-vloeren genoemd. Het grootste voordeel van deze vloer is de lange levensduur van het product door het polyurethaanschuim. Daarnaast heeft het weinig onderhoud nodig, dempt het loop- en omgevingsgeluiden en hoeft de klant vaak geen hoge prijs te betalen. Een nadeel van deze kunststof vloer is dat het een lastige en nauwkeurige klus is. Iedere oneffenheid in de ondervloer is zichtbaar, het is dus verstandig de klus over te laten aan professionele vaklieden.

pvc vloeren Zwolle

DEALER VAN PVC VLOEREN RONDOM ZWOLLE

Wij zijn dealer van bekende merken: TDF, M-flor en Therdex. Onze jarenlange ervaring met deze merken geven alle woonachtigen in Zwolle de garantie op een echte kwaliteitsvloer. Alle werkzaamheden voeren wij uit in eigen beheer. Zo heeft u met maar één aanspreekpunt te maken. Wij leggen uw PVC vloer op professionele wijze en met passie voor het vak. Als echte vaklieden hebben wij alle technieken in huis!

Of u nu op zoek bent naar een PVC vloeren in Zwolle met een houtstructuur, een v-groef of in visgraat. Bij ons bent u gegarandeerd aan het juiste adres. 

Onderhoudsarm

Gaat u ook voor PVC vloeren in Zwolle? Dan kiest u voor een sterk, duurzaam en onderhoudsarm product. Een PVC vloer is namelijk ontzettend makkelijk in onderhoud. Er is zelfs geen vloer die onderhoudsvriendelijker is! Regelmatig stofzuigen is het belangrijkste. Zo haalt u kleine vuiltjes weg en voorkomt u krassen op de vloer. Daarnaast zo nu en dan even dweilen met het juiste onderhoudsmiddel en uw vloer zal er stralend blijven uitzien.

De mooiste PVC vloeren in zwolle koopt u bij Kawi Woondecoratie!

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak via 038 – 47 739 52 of via info@kawiwoondecoratie.nl. Vanaf Zwolle is het slechts een kwartiertje rijden naar onze zaak! Wij nemen graag de tijd om u te voorzien van de juiste informatie of om een offerte op te stellen. Wacht niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op voor uw PVC vloeren in Zwolle!