PVC vloeren Zwolle

Aanbieder pvc vloeren nabij zwolle

Bent u op zoek naar een PVC vloer nabij Zwolle? Met een PVC vloer haalt u een kunststof vloer in huis, maar met de uitstraling van hout en natuursteen. Dé oplossing voor een prachtige vloer met een kleiner budget. Wij bij Kawi Woondecoratie kennen het belang van goede informatie. Wij lichten u graag in door gratis en vrijblijvend een advies op maat te bieden. Bel ons gerust eens op voor een afspraak bij u thuis. Komt u liever langs in onze showroom, dan kan dat natuurlijk ook. Zie hiervoor de onderstaande adresgegevens. Zie ook: Raambekleding Zwolle en Tapijt laten leggen Zwolle. 

VOORDELEN PVC VLOEREN ZWOLLE

Onze PVC Vloeren nabij Zwolle zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Een echte aanwinst voor uw huis dus. PVC vloeren worden ook wel vinyl-vloeren genoemd. Het grootste voordeel van deze vloer is de lange levensduur van het product door het polyurethaanschuim. Daarnaast heeft het weinig onderhoud nodig, dempt het loop- en omgevingsgeluiden en hoeft de klant vaak geen hoge prijs te betalen. Een nadeel van deze kunststof vloer is dat het een lastige en nauwkeurige klus is. Iedere oneffenheid in de ondervloer is zichtbaar, het is dus verstandig de klus over te laten aan professionele vaklieden.

DEALER VAN PVC VLOEREN RONDOM ZWOLLE

Wij zijn dealer van PVC vloeren merken: TDF, M-flor en Therdex. Onze jarenlange ervaring met deze merken geven alle woonachtigen in Zwolle de garantie op een echte kwaliteitsvloer. Alle werkzaamheden voeren wij uit in eigen beheer. Zo heeft u met maar één aanspreekpunt te maken. Wij leggen uw PVC vloer op professionele wijze en met passie voor het vak. Als echte vaklieden hebben wij alle technieken in huis. Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak via 038 – 47 739 52 of via info@kawiwoondecoratie.nl.