Gordijnen op maat Zwolle

OP MAAT GEMAAKTE GORDIJNEN NABIJ ZWOLLE

Bent u op zoek naar gordijnen op maat nabij zwolle? Op circa 13,5 kilometer van Zwolle bevindt zich onze vestiging. Als dealer van vele merken kunnen wij u voorzien van de meest uiteenlopende gordijnen. Wij kunnen u hier uitgebreid in adviseren en wanneer u uw keus heeft gemaakt bieden wij u nog een extra service. Indien gewenst kunnen wij namelijk in uw huis gratis de maten opnemen, daaropvolgend de gordijnen maken en uiteindelijk in uw huis plaatsen. Zo garanderen wij een op maat gemaakt advies en product. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in onze showroom. Zie ook: Houten vloer kopen Zwolle en Luxe laminaat Zwolle. 

GORDIJNEN OP MAAT ZWOLLE

Gordijnen op maat, iedereen in Zwolle heeft ze, maar waarom eigenlijk? Gordijnen worden door particulieren en bedrijven gebruikt voor de privacy maar ook als isolatie. Daarnaast heeft het een verduisteringsfunctie en geeft het een bepaalde vorm van sfeer in uw huis. Zo houdt u niet alleen de kou in barre wintermaanden buiten, maar brengt u de warmte ook naar binnen. Gordijnen als rolgordijnen, sfeergordijnen maar ook de normale gordijnen sieren de kamers. Bij Kawi Woondecoratie is ruim voldoende keus in alle soorten maten. Laat u inspireren en adviseren.

GORDIJNEN OP MAAT LATEN MAKEN ZWOLLE

Als specialist van op maat gemaakte gordijnen nabij Zwolle voeren wij met passie en enthousiasme ons vak uit. Wij zijn een ambachtelijk bedrijf die door ruime ervaring en expertise een professioneel advies uit kan brengen voor uw gordijnen. Voor een gedegen advies komen wij graag gratis bij u langs, inclusief al het benodigde meetwerk. Zowel moderne tot klassieke gordijnen hebben wij in ons assortiment. Neemt u vooral een kijkje in onze showroom via onderstaande adresgegevens, stuur een e-mail naar info@kawiwoondecoratie.nl of bel 038 – 47 739 52.