Gordijnen (op maat) Zwolle

OP MAAT GEMAAKTE GORDIJNEN NABIJ ZWOLLE

Bent u op zoek naar schitterende gordijnen nabij zwolle? Op een kleine 13,5 kilometer van Zwolle vindt u de ruime showroom van Kawi Woondecoratie! En voor gordijnen bent u hier precies aan het juiste adres. Als dealer van vele gerenommeerde merken kunnen wij u voorzien van de meest uiteenlopende gordijnen. Onze ervaren medewerkers kunnen u uitgebreid adviseren over de vele mogelijkheden en beste opties voor uw woning. Heeft u een keus gemaakt? Dan komen wij de afmetingen gratis bij u opmeten en gaan we enthousiast aan de slag. Zo garanderen wij een op maat gemaakt advies en product! Is het product af? Dan plaatsen wij deze natuurlijk ook!

DE VELE VOORDELEN VAN GORDIJNEN

Gordijnen in Zwolle. Iedereen heeft ze, maar waarom? Dat leggen wij graag aan u uit. Deze vorm van raamdecoratie beschikt namelijk over vele voordelen. Zo worden gordijnen in de regio Zwolle voornamelijk gebruikt voor het verhogen van de privacy. Daar blijft het echter niet bij. Gordijnen nabij Zwolle hebben ook een verduisterend effect en brengen een bepaalde vorm van sfeer met zich mee. Wat u wellicht niet verwacht, is dat gordijnen ook een isolerende werking hebben. Daarmee houdt u niet alleen de kou in barre wintermaanden buiten, maar brengt u de warmte ook naar binnen.

Bij Kawi Woondecoratie is de variatie bovendien eindeloos! Kom vrijblijvend langs en laat u inspireren en adviseren over de vele mogelijkheden.

ONZE WERKWIJZE

Kiest u bij de aanschaf van gordijnen nabij Zwolle voor Kawi Woondecoratie? Dan komen we gratis en vrijblijvend langs bij u thuis. Tijdens dit bezoek bespreken we uw wensen en meten we de benodigde maten op. Nadat het benodigde meetwerk is gedaan, voorzien wij u altijd eerst van een offerte. Gaat u akkoord? Dan worden uw gordijnen nabij Zwolle op maat gemaakt en zorgen wij ervoor dat deze deskundig gemonteerd worden.

Gordijnen Zwolle

OVERIGE PRODUCTEN VAN KAWI WOONDECORATIE

Naast het plaatsen van gordijnen nabij Zwolle, beschikken wij ook over tal van andere producten en diensten. Zo moet u bijvoorbeeld ook voor laminaat, pvc vloeren, parket, tapijt, gietvloeren en onderhoudsproducten bij ons zijn!

GORDIJNEN OP MAAT LATEN MAKEN ZWOLLE

Als specialist van gordijnen nabij Zwolle voeren wij met veel passie en enthousiasme ons vak uit. Wij zijn een ambachtelijk bedrijf die dankzij onze ruime ervaring en expertise een professioneel advies uit kan brengen over uw gordijnen. Voor een gedegen en persoonlijk advies komen wij bovendien graag bij u langs. Tijdens dit bezoek bespreken we gratis en vrijblijvend de mogelijkheden en verzorgen we het benodigde meetwerk. Van moderne tot klassieke gordijnen nabij Zwolle. U vindt het in ons assortiment! Neem gerust contact op via info@kawiwoondecoratie.nl of 038 – 47 739 52. Onze showroom bezoeken? Wij heten u van harte welkom in Hasselt.