Parketvloeren Zwolle

Vloeren van parket regio zwolle

Bent u op zoek naar een parketvloer en woont u in de regio Zwolle? Bij Kawi Woondecoratie uit Hasselt bieden wij u de mooiste parketvloeren van de beste kwaliteit. Parketvloeren hebben bij intensief woongebruik een levensduur van 30 tot 40 jaar. Om de levensduur te verlengen adviseren wij u de parketvloer tijdig te schuren en zo de perfecte vloer te behouden. Parket is zeker een meerwaarde voor uw huis. Niet alleen heeft u er jarenlang plezier mee, ook is iedere houten vloer uniek door zijn eigen karakter. Met de liefde voor het vak komen wij graag bij u langs in Zwolle om het parket te komen leggen. Wilt u een afspraak plannen? Neem dan contact op via de onderstaande contactgegevens. 

PARKETVLOEREN IN HET GEHELE HUIS

Parketvloer kan bij Kawi Woondecoratie nabij Zwolle in het gehele huis gelegd worden. Met pure passie voor het vak leggen wij parket naast de woonkamer bijvoorbeeld ook in uw badkamer, keuken en hal. Waarbij rekening wordt gehouden met alle factoren zoals vochtigheid in uw badkamer. Indien u vloerverwarming heeft lijkt dit misschien een struikelblok. Echter hoeft dit niet te betekenen dat u geen parketvloer kunt leggen. Ook hiervoor kunt u ons om advies vragen.

Parketvloer zelf oliën en onderhouden

Wilt u graag zelf uw parketvloer in Zwolle oliën of onderhouden? Daar hebben wij alle nodige middelen voor in huis. Met de juiste producten om de vloer af te werken kunt u beschadigingen en vochtplekken voorkomen. En voorkomen is beter dan genezen, zeker bij uw parketvloer in Zwolle. Door daarnaast op tijd de vloeren te onderhouden, houdt u uw parketvloeren het langst mooi. Wij adviseren ook altijd om zelf al de nodige maatregelen in huis te nemen om beschadigingen te voorkomen. Plaats bijvoorbeeld vloermatten of viltjes onder meubilair om krassen te ontlopen. In onze winkel hebben wij de nodige onderhoudsproducten voor u op voorraad.

Parket Zwolle

TOP MERKEN PARKETVLOEREN IN ZWOLLE

Wij zijn selectdealer van onder andere Chapel parket vloeren in Zwolle. Chapel biedt een ruime keuze in kleuren, tinten en schakeringen. Vooral staat zij bekend om haar vele bruintinten, maar ook een spierwitte of zwarte parketvloer is een optie. Niet alleen leggen wij parket van het merk Chapel, ook vele andere professionele merkvloeren bieden parket van uitstekende kwaliteit. Wilt u advies bij het kiezen van de juiste kleur dan komen wij graag bij vrijblijvend bij u langs. Bent u woonachtig in de regio Zwolle en op zoek naar een professionele parketvloer? Neem dan contact met ons op. Onze vaklieden staan graag voor uw klaar!

Professioneel onderhoud parket vloeren Zwolle

Wilt u het onderhoud van uw parketvloer in Zwolle uitbesteden, ook dan moet u bij Kawi Woondecoratie zijn. Wij gaan graag elke uitdaging aan om van uw oude vloer weer een juweeltje te maken, zodat u weer voor lange tijd van uw parketvloer in Zwolle kan genieten. Om u het beste advies te kunnen geven komen wij graag eerst geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Onze ambachtslieden geven u een eerlijke prijsopgave, leggen u precies uit wat de mogelijkheden zijn en zorgen ervoor dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij doen professioneel onderhoud aan parketvloeren in Zwolle, maar ook door heel Nederland.

Zelf aan de slag met het oliën van uw parketvloer in Zwolle? Koop dan bij ons de nodige onderhoudsproducten en huur bij ons een poetsmachine. Het grote voordeel hiervan is dat u geheel zelf uw tijd indeelt. Heeft u vragen of laat u het werk toch liever door ons uitvoeren, neem dan contact met ons op via info@kawiwoondecoratie.nl of bel naar 038 – 47 739 52.