Parketvloeren Zwolle

Vloeren van parket regio zwolle

Bent u op zoek naar een parketvloer en woont u in de regio Zwolle? Bij Kawi Woondecoratie uit Hasselt bieden wij u de mooiste parketvloeren van de beste kwaliteit. Parketvloeren hebben bij intensief woongebruik een levensduur van 30 tot 40 jaar. Om de levensduur te verlengen adviseren wij u de parketvloer tijdig te schuren en zo de perfecte vloer te behouden. Parket is zeker een meerwaarde voor uw huis. Niet alleen heeft u er jarenlang plezier mee, ook is iedere houten vloer uniek door zijn eigen karakter. Met de liefde voor het vak komen wij graag bij u langs in Zwolle om het parket te komen leggen. Wilt u een afspraak plannen? Neem dan contact op via de onderstaande contactgegevens. Zie ook: PVC vloeren Zwolle en Raambekleding Zwolle. 

PARKETVLOEREN IN HET GEHELE HUIS

Parketvloer kan bij Kawi Woondecoratie nabij Zwolle in het gehele huis gelegd worden. Met pure passie voor het vak leggen wij parket naast de woonkamer bijvoorbeeld ook in uw badkamer, keuken en hal. Waarbij rekening wordt gehouden met alle factoren zoals vochtigheid in uw badkamer. Indien u vloerverwarming heeft lijkt dit misschien een struikelblok. Echter hoeft dit niet te betekenen dat u geen parketvloer kunt leggen. Ook hiervoor kunt u ons om advies vragen.

TOP MERKEN PARKETVLOEREN IN ZWOLLE

Wij zijn selectdealer van onder andere Chapel parket vloeren in Zwolle. Chapel biedt een ruime keuze in kleuren, tinten en schakeringen. Vooral staat zij bekend om haar vele bruintinten, maar ook een spierwitte of zwarte parketvloer is een optie. Niet alleen leggen wij parket van het merk Chapel, ook vele andere professionele merkvloeren bieden parket van uitstekende kwaliteit. Wilt u advies bij het kiezen van de juiste kleur dan komen wij graag bij vrijblijvend bij u langs. Bent u woonachtig in de regio Zwolle en op zoek naar een professionele parketvloer? Neem dan contact met ons op. Onze vaklieden staan graag voor uw klaar!